נוטל קספליון 75 מ"ג

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/06/2012 | 11:49 | מאת: חנוך

עומד לנסוע לשליחות של שנה במדינת עולם שלישי. לא בטוח שאמצא שם מישהו שיזריק לי קספליון.מה עושים?

19/06/2012 | 15:52 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. גם במדינות עולם שלישי כל איש מקצוע רפואי יודע להזריק. בכל אופן מומלץ לקחת מכתב עדכני מהפסיכיאטר המטפל (עדיף באנגלית ואם אי אפשר אז לתרגם אותו באופן מקצועי). מומלץ להמשיך מעקב אצל פסיכיאטר במדינה אליה אתה טס. צריך לברר אם אפשר להשיג קספליון שם. במידה ולא - צריך להצתייד מראש עם מלאי של תרופות. דרך אגב - לא בכל מדינה קוראים לתרופה "קספליון". למשך בארה"ב קוראים לקספליון Invega Sustenna. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה