אם מותשת

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

11/10/2010 | 17:38 | מאת: ענת

הבת שלי בת 13 יש לה סכיזופרניה ואני מרגישה לפעמים כמו עכשיו שאני לא מסוגלת להכיל את המחלה אני רוצה ליבכות לצרוח לצעוק תעצרו את העולם אני רוצה לרדת. כול דבר שיגרום לי לברוח מהמצב שבו אני נימצאת, בזמן האחרון לבת שלי יש מצבי רוח קיצוניים לא רוצה ללכת למועדונית מה ששקורה שהיא נימצאת בבית משעה 1400 בלי חברים וכול העומס עליי יש לי עוד ילדה בת 10 ואני מרגישה שאין לי כוח אליה יותר. אני אוהבת את החיים יותר נכון אהבתי ועכשיו בכול פעם שלבת שלי יש מצבי רוח רעים היא מצליחה להדביק אותי אני בודדה ורע לי ואני אוהבת את הבת שלי מאוד אבל אני לא יודעת מה לעשות.....

11/10/2010 | 21:56 | מאת: בן יעקב

כואב לשמוע וכואב יותר על סבל הבת שלך. יש מטעם אנוש סיוע והדרכה להורים אני חושב מיל"ם וזה ללא תשלום. לא כתבת אם היא בטיפול, כי אז היא תהיה יותר שקטה, אם כי יתכן ושקטה מאד עד חוסר עשיה וזה עצוב מאד. ההתמודדות של הורים והמשפחה זה 'תורה' שלימה, ומצד שני המשפחה יכולה לעזור להחלמת המתמודד. מחזיק לך אצבעות ומקווה שיהיה יותר קל.

14/10/2010 | 10:30 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אני מצטרף להמצלה שקיבלת פה. מומלץ לפנות לקבוצת תמיכה למשפחות של מתמודדים עם בעיות נפשיות. אין שום סיבה שתתמודדי לבד. יש מגוון אפשרויות, גם במסגרת המרפאה וגם במסגרת עמותות שונות. כדי לברר מה יש במקום המגורים שלך מומלץ לפנות לרופא המטפל ולעובדת הסוציאלית. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה