האם ביטוח נסיעה לחו"ל יקר יותר לחולי סכיזופרניה?

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/05/2012 | 20:45 | מאת: מוטקה

האם חולי סכיזופרניה שנמצאים ברמיסיה יכולים לטוס לחו"ל? מה לגבי הטיפול שהם לוקחים?

03/06/2012 | 13:00 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. לכל אחד מותר לטוס לחו"ל, רמיסיה או לא רמיסיה. הביטוח יכול להיות יקר יותר (תלוי בגורם המבטח) וצריך לברר מראש מה הם מכסים ומה לא. טיפול לוקחים מראש מהפסיכיאטר המטפל, בצירוף מכתב (עדיף בשפה של המדינה לשם נוסעים) המסביר את הצורך בטיפול במידה וישאלו שאלות בבידוק. אם טסים לתקופה ארוכה - צריך למצוא פסיכיאטר בחו"ל ולהמשיך מעקב אצלו. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה