תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

17/05/2012 | 08:59 | מאת: עידו

שלום רב אני מטופל בקונסטה ריספרידל 37.5 מ'ג ,ומחליפים לי עכשיו לאקספליון ,רציתי לדעת מה התופעות לוואי חוץ מהשמנה ,תודה. ido

17/05/2012 | 20:04 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. פרופיל תופעות הלוואי של קספליון דומה למדי לזה של ריספרדל קונסטה (מדובר במולקולות דומות). לקספליון יש עדיפות מכמה בחינות - ניתנת פעם בחודש במקום פעם בשבועיים. ככל הנראה יש קצת פחות תופעות לוואי בתחום עלית הפרולקטין. החסרון של הקספליון שהוא מעט יותר יקר. השאר די דומה (גם נושא ההשמנה). בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה