זריקת קלופיקסול דפו

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

24/04/2012 | 14:22 | מאת: יוני

התחלתי טיפול של זריקת קלופיקסול 100 מ"ג אחת לשבועיים. השבוע אקבל את הזריקה השניה. עד כה טופלתי בכדורים. דפלפט, הלידול וזיפרקסה. רציתי לשאול לדעתך על הזריקה, ולגבי המינון האם עדיף מינון נמוך אחת לשבועיים או אולי גבוה אחת לחודש? ומה לגבי השילוב של הזריקה עם הכדורים. האם ניתן להוריד אותם? תודה

03/05/2012 | 12:50 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. לא אוכל לתת לך יעוץ ספציפי דרך פורום אינטרנט, אלא רק מידע כללי. באופן עקרוני מינון קלופקיסול דיפו של 100מג הוא נמוך. המינונים הם בד"כ בין 200מג ל-400מג, ותדירות המתן היא בכל מקרה פעם בשבועיים (בשל זמן מחצית החיים של התכשיר). ניתן לשלב את הזריקה עם כדורים נוספים בהתרם למצב הקליני, ואת זה יחליט רק הרופא המטפל לאחר בדיקה מעמיקה. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה