רעידות או צמרמורות בחלקי הגוף

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

21/04/2012 | 18:17 | מאת: אהרון

שלום בתי מקבלת שני חצי זפרקסה 5מל ביום במהלךהיום ישנה תופעת הרעד הצמרמורת לשניות מספר מיד לאחר מכן נופלת על בתי עיפות רבה צורך בשינה אפילו קצרה וחזרה לחיים תקנים של חיוך ועליצות הרעד צמרמורת תוקף ללאכל היגיון אם בזמן האוכל צפיה בטלביזיה ואפילו במהלך משחק כדורגל בתי בת 22 אבקש את עזרתך

03/05/2012 | 12:40 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. אין אפשרות לתת עזרה ספציפית דרך פורום אינטרנט אלא רק מידע כללי. באופן כללי תופעות לוואי של זיפרקסה יכולות לכלול עייפות וסימנים מטובלים כגון השמנה, עליה בכולסטרול ועליה בל"ד. יחד עם זאת יש לומר שמינון של 5מג הוא בסה"כ נמוך. בכל אופן במקרה של תופעות כלשהן יש להגיע להתייעץ עם הרופא המטפל. רק לאחר בדיקה מעמיקה ניתו יהיה להגיע למסקניה באם מדובר בתופעות לוואי, ואם כן מה דרך הטיפול המיטבי (כגון שינוי מינון, הוספת תכשיר נגד תופעות לוואי או החלפת טיפול). בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה