שינוי כדורים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

10/10/2010 | 09:10 | מאת: אור

רציתי לדעת מה ההבדל בין הכדור ריספונד 2 MG לבין GEODON 40 MG האם באמנת זה מעורר פחות תאבון

11/10/2010 | 13:12 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום אור. כדורי ריספונד וגאודון הם כדורים נוגדי פסיכוזה מהדור החדש, כלומר יש להם פחות תופעות לוואי מסוג פרקינסון כגון רעד, קשיון שרירים וכד' לעומת התרופות מדור ראשון, אבל הם לא נטולי תופעות לוואי כלל או כלל, כפי שפירטתי בפורום בפניות קודמות. ספציפית לגבי הסוגייה של משקל - הגאודון פחות משמין מהריספרדל אם כי גם הריספרדל יחסית לא משמין כמו תרופות אחרות כגון זיפרקסה או לפונקס. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה