הכרות עם בת זוג

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

02/04/2012 | 12:37 | מאת: אודי

הכרתי בחורה שאני בקשר אתה אנחנו כבר בערך 6 פגישות להתיעץ מתי עלי לספר לה שאני חולה בסכיזופרניה קיבלתי את המחלה לפני 3 שנים אני בן 27 אני מטופל מאז פרוץ המחלה ומרגיש טוב ברצוני לשאול עוד שאלה אני מקבל לפונקס וכדור של פריזמה האם שני הכדורים מתאימים ומה התוספת של היעילות בפריזמה תודה מראש

03/04/2012 | 15:20 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. תשובות: 1) באופן כללי מומלץ להיות גלוים וכנים במערכת זוגית. הרי מתישהו היא בכל זאת תגלה. קשה לומר מתי בדיוק הזמן המתאים - אנשים מסויימים מספרים כבר בפגישה הראשונה, אחרים בהמשך. בכל מקרה יש לעשות זאת באופן גלוי תוך מתן אינפורמציה על התסמונת. ניתן להיעזר גם באנשי מקצוע. 2) מתן לפונקס עם פריזמה - פריזמה יכוהל להעלות את הרמה של של הלפונקס בדם דרך אינטרקציה בכבד. זה לא אומר שזה אסור - רק שהרופא המטפל צריך לעקוב. 3) אני לא ידוע למה נתנו לך פריזמה, הרי לא בדקתי אותך. בכל אופן פריזמה היא תרופה נוגדת דכאון וחרדה. בברכה, ד"ר אהוד ססר

03/04/2012 | 21:42 | מאת: אודי המשך שאלה הכרות עם בת זוג

אני לוקח לפונקס ואמרתי לרופא שלפעמים אני חושב ותקוע במחשבה מסויימת לכןהיא נתנה לי פריזה לא אמרתי להשיש לי דכאון או חרדה מחכה לתשובתך

מנהל פורום סכיזופרניה