שינוי בהתנהגות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

13/02/2018 | 19:07 | מאת: זיו

יש בעייה אצלי זה כשאני לא לוקח טיפול פסיכיאטרי אני נעשה אימפולסיבי מתרגז בקלות וצועק/מקלל אנשים ולעומת זאת כשאני לוקח טיפול אז המצב הפוך אני יותר שקט ורגוע אני רוצה לדעת איך רגוע ולא אימפולסיבי והגיוני גם בלי הטיפול הזה ?

תמיד כדאי לשלב טיפול תרופתי עם טיפול בשיחות ושיקום. כדאי לפנות למרפאה בה אתה מטופל ולבקש טיפול נוסף על הטיפול התרופתי. הרבה פעמים אפשר להפחית מינון של טיפול תרופתי אם מוסיפים טיפולים אחרים.

מנהל פורום סכיזופרניה