האם בעלי יהיה זכאי לשר"מ

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/02/2018 | 11:55 | מאת: שרה לוי

בעלי סובל מסכיזואפקטיב יש לו 50% נכות רפואית ו100% אובדן כושר לצמיתות . לבעלי היו בשנה אחרונה שתי נסיונות התאבדות , הוא תוקפן בזמן האחרון ועקב הכדורים יש לו גם בריחת שתן בלילה. נאמר לי שביגלל שיש לו 50% נכות רפואית הוא לא יהיה זכאי לשר"מ. האם זה נכון? או ביגלל הסכנות לאבדנות יהיה ניתן לקבל שר"ם בשביל השגחה? תודה

לצורך קבלת שר"ם יש צורך ב-60% נכות, כדאי לפנות לעו"ס במרפאה או ברווחה להתייעץ איזו עזרה אפשר לקבל עבורו. אם בעלך בסיכון להתאבדות הוא צריך להיות במקום שמספק השגחה וכדאי לקחת אותו למיון.

מנהל פורום סכיזופרניה