סימפטומים של טיפול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

10/02/2018 | 11:48 | מאת: צדוק

אדם שלפני שלקח מודיקט היה טיפוס אנטיפת וגם לא אוהב לשתף פעולה ושולל כמעט כל דבר ואחרי שהוא התחיל לקחת את הזריקה פתאום הכל השתנה יש קשר בין השניים ? האם כשהוא יפסיק לקחת אותה אז הוא יחזור להתנהגות שהייתה לו לפני שהוא התחיל איתה או שההתנהגות הזאת תישאר גם אחרי שהוא יפסיק אותה ?

מודיקט היא תרופה אנטיפסיכוטית, מרגיעה ומורידה חרדה. אם הסיבה לחוסר שיתוף פעולה היא בגלל חרדה או פסיכוזה יכול להיות שמודיקט השפיעה. קשה לדעת אם השינוי ישאר אחרי הפסקה של מודיקט כי זה תלוי בסיבה ואם היא חלפה.

מנהל פורום סכיזופרניה