טיפול עם סטרס

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/02/2018 | 15:49 | מאת: ערן

אני מעוניין לדעת אם מודיקט מגדילה את התיאבון ועושה סטרס(אקטיזיה) שמתבטא בזה שקשה לי להתרכז בקריאה /לחכות לאוטובוס וכאלה ואני גם אוכל הרבה ואיזה תרופות אחרות לסכיזופרניה לא עושות את התופעות לוואי הנ"ל ?

כמעט כל התרופות האנטיפסיכוטיות יכולות לגרום לאקטיזיה ולעליה בתיאבון, כל אחת במידה אחרת, יש כאלו שמאוד מעלות תיאבון ובכלל גורמות כמעט לאקטיזיה וכאילו שעושות אקטיזיה ולא מעלות כמעט תיאבון. אם מודיקט גורמת לך לתופעות לוואי כדאי לפנות לפסיכיאטר המטפל ולהתייעץ איתו לגבי הטיפול התרופתי.

מנהל פורום סכיזופרניה