2 מצבים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

03/02/2018 | 12:27 | מאת: ארנון

כשאני לא לוקח טיפול אני מסוגל לכעוס ולצעוק ולקלל בסיטואציות שמרגיזות אותי ואפילו אימפולסיבי עם אנשים/הורים אבל כשאני לוקח מודיקט אני לא מסוגל לכעוס ולהתווכח והזכרון משתבש וגם יש ירידה קצת בבטחון העצמי אני מעוניין לדעת איזה מצב הוא תקין ואיך מגיעים לאיזון בין שניהם ככה שאני יוכל גם לכעוס כשצריך אבל לא להיות עצבני/אימפולסיבי יותר מדיי ?

אי אפשר לתת הצלה על טיפול בלי בדיקה, כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל על טיפול תרופתי שיאפשר לך לחיות בצורה שמתאימה לך.

מנהל פורום סכיזופרניה