פסיכוטיות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

21/01/2018 | 18:48 | מאת: רון

איך נראה מצב פסיכוטי אצל חולי סכיזופרניה ?

במצב פסיכוטי הכוונה לאובדן של בוחן המציאות, כאשר אדם חווה את המציאות הפנימית שלו כאמיתית ותופש או מפרש בצורה לא נכונה את המציאות החיצונית. בדרך כלל הביטוי הוא במחשבות שווא, הזיות או התנהגות לא מאורגנת. אין הבדל ברור בין פסיכוזה במהלך של סכיזופרניה לבין פסיכוזה מסיבות אחרות.

01/02/2018 | 21:33 | מאת: שם לתצוגה

מצב פסיכוטי נמצא בסטטוס "מת" וכך גם מחלת הסכיזופרניה. זו לא מחלה אמיתית, זה סטטוס של בן אדם יחסית לסביבה שלו. לא מחלה אמיתית שדורשת מחקר ותרופות.

מנהל פורום סכיזופרניה