אשפוז

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

17/12/2017 | 19:19 | מאת: טימי

אני נמצא בטיפול מרפאתי בכפייה והפסיכיאטר בבי"ח הפסיכיאטרי אמר לי שאם אני לא יגיע פעם/פעמיים לפגישות אצלו אז הם ישלחו אמבולנס לבית שלי - מותר להם לאשפז אדם שלא מגיע לזריקות/ביקורים במקום הזה ?

אפשר להוציא הוראה לאשפוז בכפיה לאדם רק אם יש עדות למסוכנות לעצמו או לסובבים אותו. אם אדם נמצא בטיפול מרפאתי כפוי ולא הגיע מספר פעמים לבדיקה, הפסיכיאטר המחוזי יכול להוציא הוראת הבאה, ולהביא אותו מהבית לבדיקה במרפאה שלו ע"י אחים מאשפזים.

מנהל פורום סכיזופרניה