וועדות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

07/12/2017 | 10:41 | מאת: אלמוני

מה גורם להרבה וועדות פסיכיאטריות לא לשחרר איש שנמצא בטיפול מרפאתי בכפייה שנה ושלוש חודשים בזמן שהוא מגיע בזמן לזריקות מודיקייט במרפאה ולא מפספס אף פגישה עם הפסיכיאטר שם ?

הועדה מחליטה אם יש עדיין סיבה לטיפול בכפיה אם הם מעריכים שהפסקת הטיפול תביא לחזרה של המצב הפסיכוטי ולחזרה של המסוכנות לכן הם רוצים לדעת האם תמשיך לקחת את הטיפול גם אם לא יהיה טיפול בכפיה. ההחלטה תלויה גם במסוכנות, אם היתה סכנה משמעותית, פגיעה קשה בגוף באדם אחר או ניסיון אובדני קשה. מתייחסים יותר בחומרה לצו לטיפול מרפאתי כפוי לעומת הוראה מאחר והמצב הפסיכוטי גרם לעבירה פלילית.

מנהל פורום סכיזופרניה