ניתוח גופות של לוקחים כדורים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/11/2017 | 09:05 | מאת: א

האם בשנה ראשונה מנתחים גופות גם של אנשים שלקחו כדורים פסיכיאטרים. האם יש הבדל בינם לבין מי שלא לקח? רנטגן לא מספיק כדי לראות גופה, צריך לנתח?

למיטב ידיעתי אין הגבלות לאנשים שתורמים את גופם לבתי ספר לרפואה, מברכים על כל תורם. קשה לדעת מה ההשפעה של תרופות אנטיפסיכוטיות על נתיחות כי יש יחסית מעט נתיחות ואי אפשר לעשות סטטיסטיקה טובה. כמו כן קשה להבדיל בין ההשפעה של סכיזופרניה להשפעה של התרופות. בצילום רנטגן רואים את העצמות וקווי מתאר כלליים של האיברים לא באמת את מבנה הגוף והאיברים, בינתיים אין תחליף טוב לנתיחה.

מנהל פורום סכיזופרניה