שאלה על וועדה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/11/2017 | 09:56 | מאת: ברי

מה יגרום לוועדה פסיכיאטרית לשחרר אדם מטיפול כפוי במרפאה כשהוא מטופל כרגע במודיקט והטיפול התחיל לפני שנה וחודשיים , העבירה שלו הייתה איומים במיילים על פוליטיקאים מלפני 3 שנים והוא מקפיד לבוא למרפאה כדי לקבל את הזריקה ? מה הוא צריך להגיד בוועדה בשביל לשפר את הסיכויים לקבל תשובה חיובית ?

הועדה מחליטה אם יש עדיין סיבה לטיפול בכפיה אם הם מעריכים שהפסקת הטיפול תביא לחזרה של המצב הפסיכוטי ולחזרה של המסוכנות לכן הם רוצים לדעת האם תמשיך לקחת את הטיפול גם אם לא יהיה טיפול בכפיה.

מנהל פורום סכיזופרניה