חוות דעת שניה תוך כדי אשפוז פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

04/10/2017 | 07:17 | מאת: עבדאללה

האם כדי לקבל חוות דעת שניה תוך כדי אשפוז צריך להביא סיכום אשפוז ביניים? האם הצוות בבית החולים חייב לשתף פעולה/לתת מידע ולהתחשב בחוות הדעת?

20/10/2017 | 15:41 | מאת: א

מי זה הצוות? אתה יכול לגשת לחוות דעת חיצונית, הצוות אמור לתת לך גישה לחוות דעת חיצונית אשר מקובלת עליך ועל חוות הדעת החיצונית, ולשחרר אותך.

לא חובה להביא סיכום ביניים, תלוי בפסיכיאטר שפונים אליו. בדרך כלל הצוות בבית החולים משתף פעולה עם פסיכיאטר שמגיע לתת חוות דעת שניה ונותן לו גישה למידע הרפואי. הצוות במחלקה הוא זה שאחראי על המטופל בזמן האשפוז ולכן הוא מחליט על הטיפול התרופתי ולא חייב לקבל את חוות הדעת. אם אתה לא מרוצה מהטיפול אתה יכול לבקש לעבור לבית חולים אחר (יש צורך בהסכמה של אותו בית חולים) או לבקש להשתחרר (אם האשפוז בהסכמה).

מנהל פורום סכיזופרניה