זמן של קצבה 2

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/09/2017 | 09:44 | מאת: שגיא

את ענית לפוסט שלי עם תשובה לפוסט של מישהו אחר ואני מעוניין לקבל תשובה על השאלה שלי יכול להיות דבר כזה שמזמנים חולה סכיזופרניה שכבר מקבל מעל 10 שנים קצבת נכות פתאום לוועדה בביטוח לאומי כדי לבדוק אם המצב שלו השתפר או שהקצבה זה לנצח ?

טעות, החלפתי בין שני פוסטים. סכיזופרניה נחשבת למחלה כרונית ולכן בדרך כלל אין צורך בועדה רפואית חוזרת ברגע שהאבחנה סופית אבל ביטוח לאומי יכול לזמן לבדיקה כל אדם שיש לו הכרה בנכות. בדרך כלל מזמנים כדי לבדוק אם השתנה כושר העבודה ולא הנכות עצמה.

מנהל פורום סכיזופרניה