סימנים שלליים של סכיזופרניה

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/09/2017 | 15:07 | מאת: איילה

הפסיכיאטרית שלי אמרה לי שההעלמות אצלי של היכולת להתאהב ויכולת ההנאה במוח נקראת הסימנים השליליים של הסכיזופרניה וכי מה שקרה לי נובע מהמחלה . א. האם הסימנים השליליים של סיכיזופרניה הם לתמיד או שיש לי סכוי שהמוח יחזור לתפקד מבחינת ההתאהבות?

סימנים שליליים יכולים לכלול ירידה בעצמת הרגשות, בדרך כלל לא מדובר עם אבדן מוחלט של היכולת להרגיש. כדאי לוודא שקושי בהנאה לא נובע מדיכאון או מתופעות לוואי של התרופות. אי אפשר לתת אבחנה או פרוגנוזה ללא בדיקה.

מנהל פורום סכיזופרניה