לפונקס עשרים תווים הייי שלום

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

19/06/2017 | 23:02 | מאת: אייל

מקווה שזה הפורום הנכון להתייעץ בו על מצבי .. מזה שנים נוטל בין היתר לפונקס שמשפיעה עליי לא טובה בכלל . מתכוין לעייפות כבידות וכו . כיום נמצא במסגרת אישפוז יום שם הרופא מנסה להפחית מינון אך חוזרות לי החרדות . אני מאוד מתוסכל ומרגיש חסר אונים במקרה שלי . האיכות החיים שלי בריצפה . מה אתם מציעים לי לעשות בנידון הככ מורכב ?? ?

אם אתה נמצא באשפוז יום זו הזדמנות לשנות את הטיפול התרופתי כך שתרגיש טוב. חשוב לספר לרופא שחזרו חרדות כדי לשקול יחד מה כדאי לעשות.

מנהל פורום סכיזופרניה