לד"ר ענת שאלה על השמה ובדיקות דם שעשיתי

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

12/06/2017 | 10:57 | מאת: אני

שלום וברכה אני בן 29 ונוטל מס' תרופות פסיכיאטריות אביליפיי 5 מ"ג לוסטרל 100 מ"ג למיקטל 250 מ"ג אני עושה ספורט (ריצה 4 פעמים בשבוע) ודיאטה אך לא מצליח לרדת במשקל.. שוקל 103 קילו וגובה 1.78 בנוסף לכך אני מרגיש עייפות מסוימת וחוסר אנרגיה במהלך היום ויש לי נשירת שיער מתמדת.. עשיתי בדיקות דם הורמונאליות ואלו התוצאות ESTRADIOL (E-2) - 110 pmol/L SHBG - 20.8 nmol/L FREE ANDROGEN INDEX - 34.1 TSH - 1.91 mIU/L T4- FREE - 11.9 pmol/L LH - 0.70 IU/L FSH - 4.50 IU/L PROLACTIN - 119.7 mIU/L TESTOSTERONE- TOTAL - 7.10 nmol/L IGF-1 - 26.73 nmol/L CORTISOL-BLOOD - 439 nmol/L האם זה קשור לכך שאני לא מצליח לרדת במשקל ולהשמנה הבטנית שלי ולעייפות ולחוסר האנרגיה? תודה

יתכן והבדיקות קשורות לעליה במשקל ונשירת שיער אולם לשם כך יש לבצע בירור ע"י רופא המשפחה או אנדוקרינולוג.

מנהל פורום סכיזופרניה