שאלה על טיפול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

08/05/2017 | 14:44 | מאת: ארנון

בקשר לפלודיקייט 37.5 מ"ג שאני מקבל פעם בשבועיים כבר חודשיים אני מעוניין לדעת אם הגוף התרגל כבר לזריקה הזאת , מבחינת שאם יהיו עוד דברים כמו רעידות בגוף ועצירות ? כי בינתיים חוץ מעייפות וקצת סטרס אין משהו חריג זה סימן טוב לעתיד של מה שקרה עד עכשיו ?

אם קבלת 4 זריקות ואין תופעות לוואי משמעותיות יש סיכוי קטן שיתפתחו עוד תופעות. חשוב להמשיך להיות במעקב פסיכיאטרי כי בדרך כלל המינון מגיע לרמה קבועה בדם אחרי 3 חודשים ולפעמים התגובה לתרופה יכולה להשתנות בהתאם למצב הנפשי.

מנהל פורום סכיזופרניה