לפונקס מאוד מרדים ומעייף

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

16/04/2017 | 01:54 | מאת: אייל

נוטל לפונקס עם עוד תרופות בניהם לפונקס המעייף אותי בעוצמות חזקות ++ עצירות .. שאלתי היא על העייפות כיצד אתגבר ??? תודה ולילה טוב

ללפונקס השפעה סדטיבית (מטשטשת) מאוד חזקה, בדרך כלל אחרי שבועות ספורים יש הסתגלות לכך, אבל חלק מהאנשים ממשיכים לסבול מהשפעה גם אחר כך. אם ההשפעה לא ירדה לאחר מספר שבועות פחות סביר שהיא תרד בהמשך. אם אתה סובל מתופעות לוואי קשות של התרופה כדאי לפנות לרופא המטפל ולשקול איתו שינוי בטיפול התרופתי.

23/04/2017 | 01:22 | מאת: אייל

הי דר !! האם כוונתך להחליף את הלפונקס ?? כי הטענה היא שזו התרופה שאני הכי מגיב לה בצורה טובה .. תודה ושבוע טוב

26/05/2017 | 17:22 | מאת:

לפונקס עושה לי בעיות הרבה רוק ושכחהחוזרעלהדריםהאם א

מנהל פורום סכיזופרניה