טופס 17 לשני טיפולים

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

29/03/2017 | 15:21 | מאת: NOT_FOUND

היי .אם אני אמורה להיכנס לטיפול פסיכולוגי לטרוומה מינית .ואני זקוקה לטיפול בהפרעות אכילה הבנתי שגם שם זה שיחות עם פסיכולוג פעם בשבוע. האם אני יכולה להיות בשני טיפולים במקביל אני פוחדת שאם אבקש טופס 17 להפרעות אכילה .לא יאשרו לי בעוד חודש לטיפול בטרוומה מינית .תודה מרואש

בדרך כלל קופת חולים מוציאה התחייבות לטיפול נפשי במקום אחד, אלא אם כן יש טיפול ייעודי שלא יכול להינתן במקום הטיפול הראשוני. לדוגמא אם יש מרפאה שמטפלת בהפרעות אכילה וגם נותנת מעקב פסיכיאטרי ופסיכותרפיה לא תקבלי התחייבות למעקב פסיכיאטרי או פסיכותרפיה במקום אחר, גם אם שם כבר יצרת קשר עם המטפלים. בכל מקרה הדבר תלוי בשירות שאת זקוקה לו ובקופת החולים שלך. כדאי לברר עם הקופה מה יאשרו מראש.

מנהל פורום סכיזופרניה