סיבות פרסונליות 2

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

24/03/2017 | 09:23 | מאת: משה

מה יקבע אם אני משתחרר מטיפול בכפייה אם עוד חודשיים יהיה ועדה פסיכיאטרית בגלל שהקודמת נתנה תשובה שלילית בגלל שהטיפול התחיל לפני פחות מ- 1/2 שנה וזה לא מספיק זמן בשבילם אפילו שאני לוקח תרופות קבוע ולא מסוכן ? מה הם לוקחים בחשבון עם מי מדברים במרפאה בשביל להחליף את הזריקות שעושות טשטוש + קצת עייפות אם הפסיכיאטר שמטפל בי ( אותו מקום ) לא מחליף אותם ?

מי שקובע המשך של טיפול מרפאתי כפוי היא ועדה פסיכיאטרית מחוזית, הועדה מחליטה על סמך הבדיקה של המטופל במקום ועל סמך הדוח וההמלצה של הרופא המטפל. כדי להחליף טיפול צריך לדבר עם הפסיכיאטר המטפל במרפאה, אם הוא לא רוצה להחליף את הטיפול או להוריד מינון כדאי לשאול אותו למה.

מנהל פורום סכיזופרניה