להחליף טיפול

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

01/03/2017 | 07:26 | מאת: אלכס

אני עם אינסומניה כבר יותר מ 3 שנים ויושן פחות מ 6 שעות בלילה ולא עזר לקחת אמביין 6.25 מ"ג / פרואתזין 25 מ"ג וכל התרופות הרגילות בלי רצפט , איך מחזירים את הגוף לישון כמה שהוא צריך וגם שלא יהיה יהיה יותר עייפות ? ללכת לרפואה אלטרנטיבית ? עייפות ביום ?

קודם חשוב לברר את הסיבה לאינסומניה, אם האינסומניה משנית לבעיה אחרת (בעיות גופניות או נפשיות) עדיף לטפל בגורם הראשוני כדי לשפר את השינה. בנוסף יש מספר דרכים לעזור לשינה טובה, כולן נקראות בשם "הגיינת שינה", כדאי לפנות לרופאים והאחיות במרפאה כדי לקבל הנחיות שמתאימות לאורח חייך. תרופות השייכות למשפחת הבנזודיאזפינים גורמות להסתגלות של המוח ולכן לא מומלץ לקחת אותן באופן רציף.

מנהל פורום סכיזופרניה