ריחות

דיון מתוך פורום  סכיזופרניה

26/01/2012 | 14:28 | מאת: ר

שלום רב, האם תחושה של ריח שרוף באף, שמורגשת לאדם בלבד ולא לסובבים אותו, עלולה להעיד על סכיזופרניה?? למעט סימפטום זה אין כל תופעות חריגות. האם יש מה לדאוג לגבי זה? יש לציין שנערך בירור נוירולוגי בתקופה זו אך הוא טרם הושלם. תודה

31/01/2012 | 17:01 | מאת: ד"ר אהוד ססר

שלום. תחושה של "ריח שרוף" מחייבת בירור. בד"כ מדובר בתסמין נוירולוגי המחייב בירור מקיף. נדיר מאד שתופעה כזו, בהיעדר תופעות חריגות נלוות, מעידה על בעיה נפשית כלשהי, לרבות סכיזופרניה. בברכה, ד"ר אהוד ססר

מנהל פורום סכיזופרניה