אפטות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

27/06/2016 | 23:29 | מאת: חנה

סובלת מאפטות חוזרות ונשנות לפעמים כל שבועים ולעיתים בין 2-6 בו זמנית.מיותר לציין את הסבל הנגרם אך גם את החרדה שמא זה אישהוא סימפטום למחלה אחרת. האם ידועים הגורמים בתכיפות שכזו..האם יש טיפול ולא רק תרופות משככות כאבים. תודה מראש חנ

שלום חנה, הבעיה שלך נכנסת לתחום של רפואת הפה. את צריכה לחפש מומחה לרפואת הפה. ניתן למצוא אותם בבתי חולים בד"כ ביחד עם מחלקות פה ולסת, בבתי ספר לרפואת שיניים (ת.א. ו י-ם) או במסגרות פרטיות. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים