החלמה ארוכה שאלה אחרונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

14/05/2016 | 17:54 | מאת: שירה

רציתי לשאול אם החלמה מעקירה של שן טוחנת עליונה יוצאת ארוכה יותר ממה שצריך להרגיש האם בעקבות זאת הסיכוי גדל יותר להשתלת עצם ו/או הרמת או שניהם בעקבות ההחלמה הארוכה במיוחד שזו שן טוחנת שניה עליונה ומאבדת יותר עצם במיוחד שהמקום עדיין לא נסגר? אני גם אשאל כבר את הרופאה שבוע הבא.

כמות העצם הקיימת לשתל תלוי בגודל ומיקום של הסינוס ובכמות הנזק שהשן גרמה לעצם שלך לפני שעקרת אותה בנוסף ל"עדינות" בזמן ביצוע העקירה. אין קשר לכמה זמן את מרגישה את איזור העקירה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים