האם העקירה הסתבכה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/05/2016 | 17:48 | מאת: שירה

אני כברנשלושה שבועות והמקום עדיין מאוד רגיש עדיין נתקע המון אוכל ויורד דימום בניקוי ובצחצוח אפילו מרגישה שהיה פחות ושוב התחיל לדמם יותר אפילו וחזרו כאבים שוב היו פחות ושוב חזר האם יכול להיות שמשהוא קרה והסתבך או שבגלל שהעקירה היתה בגלל סדק /זיהום ועוד שזו שן טוחנת לוקח זמן או גם זה וגם משהוא לא תקין כי המקום ממש רגיש מאוד וציפיתי שאחרי שלושה שבועות כבר יוקל מאוד או אפילו ייסגר כבר המקום של העקירה ובמקום שעוד הקלה פתאום כאב גדול ומציק אחרי שלושה שבועות מה זה יכול להיות יכול להיות שקרה משהוא הזדהם למרות שאחרי העקירה לקחתי אנטביוטיקה לא מבינה למה לא מחלים ונסגר המקום מה זו ההסתבכות הזאת אלך שבוע הבא לרופאה אבל זו תופעה שיכולה לקרות ואם ידועה אז מה זה?

מצטער על העיקוב. מקווה שכבר הספקת ללכת להבדק אצל רופא השיניים שלך ונתן לך את כל התשובות

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים