לאחר שתל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

23/04/2016 | 09:31 | מאת: גאיה

רציתי לשאול כמה זמן מחכים לאחר התקנת שתל לשלב השיקומי בלסת עליונה בשן טוחנת וגם כמה זמן יכולים להיות כאבים ו/או נעימות לאחר התקנת השתל? וגם לאחר כמה זמן מוציאים תפרים?

שלום רב אלו שאלות שצריך לשאול את הרופא המטפל אך כעקרון: תפרים: לרוב נמסים ללא צורך בהוצאתם. במידה וצריך אז מורידים אותם בים 5 ל 10 ימים אי נוחות וכאבים: בד"כ ימים בודדים. לעיתים יכול להמשך עד כ 10 ימים שיקום: בין 3 ל 6 חודשים תלוי במקרה תרגישי טוב

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים