כאב ראש - בדיקת MRI גזע המוח

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

25/02/2016 | 12:30 | מאת: מיכל

שלום לך, ברצוני לשאול לגבי הבן שלי שסובל מכאבי ראש ונשלחנו לעשות בדיקת MRI, תוצאות הבדיקה אומרות בהסתכלות על מערות הפנים- נראית רטנציה ציסטית גדולה הממלאת את חלל הסינוס המקסילרי השמאלי ובנוסף יש רטנציות ציסטיות קטנות יותר בסינוס המקסילרי הימני. עיבוי ריריות קל בתאים אתמואידלים משני הצדדים וכן רטנציות זעירות בתא הספנואידלי הימני. וחשש לתזוזה של הדיסק במפרקי הלסת לקורלציה קלינית. שאלתי אליך לגבי חשש לתזוזה של הדיסק במפרקי הלסת לקורלציה קלינית, מה זה אומר ? והאם יכול להיות שזה גורם לכאבי ראש ? והאם אפשר לטפל בדבר כזה ? תודה רבה על תשובתך.

שלום, את צריכה להמשיך את הבירור עם הרופא שהפנה אתכם ל MRI. הדיון בפורום לא יעזור יותר מידי. לגבי הבעיות בסינוסים סביר שתופנו לרופא אף אוזן וגרון שמתמחה בטיפול בסינוסים. לגבי הבעיה בפרק הלסת ממליץ להתייעץ עם רופא שיניים, למרות שלא כל ממצא בבדיקות הינה בעיה שיש לה משמעות ודורשת טיפל. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים