תזוזת שיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/01/2016 | 23:17 | מאת: אני

לבעלי כבן 53 בריא בד"כ זזות לפתע חמש שיניים בלסת התחתונה -השיניים האחוריות -3 מצד אחד,ושתיים מן הצד השני. היום עשה צילום סטטוס שלא הראה דבר.(אגב לפני מס' ימים חש בתזוזה של שתיים ,בבדיקה גילה רופא השיניים שמדובר בחמש). הרפא שלח לרופא חניכיים-נקבע תור לעוד כחודשיים.... מה יכולה להיות הסיבה לתזוזת השיניים והאם זה הפיך ?

שלום רב, לא ניתן לענות על השאלות הללו ללא שבדקנו את בעלך. ההמלצה לפנות לרופא חניכיים הינה המלצה טובה. רק כדאי לחפש רופא שיבדוק אותו מוקדם יותר בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים