שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/11/2015 | 00:08 | מאת: שיר

ואודה על תשובה כנה (: איך היית מרגיש לו לקוח שלך היה מטיל ספק בהצעת טיפול שנתת לו ומבקש חוות דעת שנייה ? לחילופין לו היית שם עצמך בנעליו, מה היית עושה ? לעיתים מרחף הפחד שרופאי שיניים מעודדים טיפולים שהם לא מחויבי המציאות... אזי מהי הדרך להתמודד עם כך ?

אני מעודד את מטופלי ללכת לקבל חוות דעת שניה כשיש להם ספקות לגבי הטיפול המוצע. אני גם נותן להם מכתב לרופא השני למטרה זאת. אין בזה פסול. אפילו מומלץ. מצד שני הרבה פעמים חוות הדעת השנייה הופכת להצעת מחיר שניה, אבל זה כבר נושא אחר

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים