מה השתבש?

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

09/09/2015 | 16:53 | מאת: שירה

אני אחרי הארכת כותרת והשחזת כתר זמני ועדיין כואב לי שאני לועסת וגם הרגשת אי נוחות יכול להיות מצב שמשהוא השתבש ואם כן מה הבעיה בכתר או שיכול להיות בניתוח לא הצליח ואם במקרה הניתוח לא הצליח הפתרון ניתוח חדש או כבר יהיה משהוא אחר?

שלום רב, ניתוח הארכת כותרת הינו ניתוח קטן לכל דבר ולאחר מכן צפויים אי נוחות ולעיטים כאבים. תופעות אלו הם בדרך כלל מינוריות אך יכולות להמשך עד כשבועיים. לא יודע מתי בוצע הניתוח שלך אבל אני ממליץ לפנות לרופא המטפל לבדוק הכל תקין כצפוי או שיש בעיה כלשהי בהצלחה

11/09/2015 | 13:26 | מאת: שירה

עברו מעל שבועיים. אבל בגלל שדחיתי הרבה וגם שיש לי שיניים מאוד רגישות והייתי בלי כתר זמני שבועיים נאמר שכל התופעות הגיוניות והסתכלו בכתר וגם בגובה שלו הכל תקין. האם יכול להיות באנשים רגישים החלמה יותר ארוכה קצת? והאם זמן לקיחת המדידות כמעט 9 שבועות אחרי הניתוח הגיונית ומספיקה לאור הרגישיות שלי?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים