ניתוח בלסת התחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

04/05/2012 | 19:48 | מאת: hady

אני סובלת מלסת תחתונה שכנראה לא התפתחה עד הסוף - קנאקים במפרקים בזמן אכילה, כאבי ראש, השיניים לא יושבות אחת מעל השניה כמו שצריך על כל המשתמע וכן, פרקתי את הלסת פעם בגלל המצב הזה. הוצע לי לאחרונה ע"י רופא השיניים ניתוח שבו חותכים את הלסת, מרחיקים את החלקים והעצם שמתאחה מתארכת. בשילוב עם גשר ליישור השיניים. רציתי לדעת במה כרוך תהליך כזה ומה הסיכונים בו והאם הוא מומלץ. נאמר לי גם שיועיל לי מבחינה אסטתית (אם כי אין לי בעיה ממש מבחינה זו)

06/05/2012 | 21:26 | מאת: ד"ר שלמה ברק

כנראה שהומלץ בפנייך ניתוח אורטוגנטי. עלייך להבדק במחלקת פה ולסת בבית חולים שם יבצעו בדיקות הדמייה מקובלות ויתנו תכנית טיפול

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים