שתלים דנטלים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

25/04/2012 | 12:02 | מאת: שני

שלום לכולם... אני שולחת הודעת בשביל אבא שלי יש לו שן חסרה ועוד שתי השחזות שעליהן יושב גשר שככבר לא עובד אנחנו מעונינים בשתלים דנטליים ורוצה בבקשה לדעת מה השיטה החדישה והטובה ביותר של שתלים וחומרים שמהם עשוי השטל ואילו טכנולגיות צריך המומחה להשתמש לתוצאות הטובות ביותר וכמובן מי הכי טוב בתחום אני גרה באזור ירושלים

06/05/2012 | 21:22 | מאת: ד"ר שלמה ברק

כל השתלים הינם מטיטניום שנקלט היטב בלסת. מומלץ ביצוע הטיפול על ידי מומחה לפה ולסת. אין חברת שתלים עדיפה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים