ארדיה וטיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

16/04/2012 | 23:33 | מאת: חנה

שלום רב! אמי בת 57 אובחנה במיאלומה נפוצה לפני כ 4 שנים וטופלה בארדיה בעירוי פעם בחודש למשך בערך כ שנתיים.כבר קרוב לשנתיים היא ללא ארדיה והמחלה רדומה.אמי זקוקה למספר עקירות שאחת מהן די דחופה כי היא ממש כואבת ולא ניתן למשוך עם מתן אנטיביוטיקה בלבד.האם יש עדין סיכון לנמק בעצם?אם כן מה ניתן לעשות?שמעתי שיש בדיקה שניתן לעשות היום שיכולה לבדוק את הסיכוי לנמק האם זהנכון?ואיפה נתן לבצע אותה?ומתי ניתן יהיה לעקור ללא חשש לנמק? בתודה מראש!

23/04/2012 | 14:19 | מאת: ד"ר שלמה ברק

המקרה מורכב ולא ניתן לענות במייל. מומלץ יעוץ ובדיקה של מומחה לפה ולסת דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים