פצעים אדומים בלשון

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

11/04/2012 | 18:00 | מאת: קרן

שלום, היום גיליתי מספר פצעים שיצאו על הלשון באיזור של בית הבליעה (לא על כל הלשון) הפצעים בצבע אדום ובולטים מאוד, ומרגישים צורמים ולא כואבים. כל מה שיש באינטרנט על פצעים אדומים בלשון מאוד מאוד מלחיץ יש לציין שהשבוע גיליתי רטיבות בחדר שינה שנוקתה לאחר מספר ימים, האם יכול להיות קשר לזה? לפצעים שמתי לב רק היום.. האם אני צריכה לחכות שבועיים עד שזה יעבור? או ללכת להבדק?

16/04/2012 | 16:50 | מאת: ד"ר שלמה ברק

בחלק הפנימי של הלשון בקרבת הגרון נמצאות פקעיות הטעם. כדאי להבדק על ידי מומחה לפה ולסת לאבחן האם מדובר בפקעיות טעם תקינות או משהו אחר דר' ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים