גולה בשפה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

24/03/2012 | 11:55 | מאת: יניב

שלום רב, לפםני מספר ימים הבחנתי שיש לי גולה בשפה התחתונה שבפה (בצד ימין שלה יחסית). הגולה לא נראת בעין אלא רק בנגיעה.כלומר זה משהו פנימי. עוד אוסיף כי לפני חודש אני לא יודע אם זה קשור פתאום התנפחה לי השפה התחתונה אם כי הצד השמאלי שלה. ההתנפחות של השפה הייתה למשך 2-3 שעות ואז זה עבר . כל הסיפור הזה מתחיל להטריד אותי. תודה לך על הבחנה והנחייה להמשך טיפול יניב

26/03/2012 | 12:25 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אבחנה יכולה להנתן רק לאחר בדיקה קלינית ובמידת הצורך ביופסיה בברכה דר' ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים