רופא פה ולסת - מפרקים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

21/03/2012 | 11:03 | מאת: י.

שלום, אני סובל מזה כמה שבועות מכאבים בעצמות הפנים. אחת ההצעות של רופא המשפחה שלי היתה להתייעץ עם רופא פה ולסת. הצלחתי לקבוע תור רק לעוד חודש וחצי באיכילוב ואני חושש להמתין כל כך הרבה זמן עם כאבים. האם ישנה דרל להקדים תור כזה? הא ישנם מקומות בהם לא צריך לחכות כל כך הרבה?

26/03/2012 | 12:14 | מאת: ד"ר שלמה ברק

איני יכול להציע לך מקומות טיפול. אם יש לך ביטוח משלים של קופת חולים תוכל לפנות לרופאים בהסדררשימת הרופאים באינטרנט בברכה דר' שלמה ברק

21/04/2012 | 11:56 | מאת: לילי

אם אתה נועל או חורק שיניים משינה הייתי ממליצה לך להקדים ולעשות סד לילה זה יכול להקל משמעותית על הכאב

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים