ניתוח הפרלונום העליון כפתרון לחיוך חניכי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

21/03/2012 | 10:13 | מאת: אורלי

היי אני בת 29 ומאוד מפריע לי חשיפת החניכיים בזמן החיוך.קראתי על חיתוך הפרלונום העליון ( זה שמתחבר בין החניכיים לשפה העליונה ) וקראתי שניתוקו ותפירתו מחדש גורמת לשפה העליונה להתארך...ואיני מבינה איך ????? ההיגיון שלי אומר שאם מנתקים ותופרים מחדש זה יתקצר יותר . ובכלל מה הקשר של הפרלונום להרמת השפה העליונה וחשיפת החניכיים בחיוך? אשמח לדעת מה זמן ההחלמה תודה רבה

26/03/2012 | 12:12 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אורלי שלום ניתוח בפרנום עליון לא פותר את הבעיה שהצגת. חשיפת חניכים בזמן חיוך נובעת לרוב ממבנה לסתות מאורכות. וניתן לטפל כירורגית - ניתוח בלסת- אם זו הבעיה בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים