צריבה בחייך עליון

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/03/2012 | 20:22 | מאת: ינקו

שלום ד"ר\מזה שנתיים מלווה אותי בחייך העליון תחושה של קילוף העור או תחושה של צריבה כביכול לאחר שתיה חמה . לפי שנתיים היה גם כאבי לשון ועברתי בדיקות MRI לראש גרן וחלל פה ללא ממצעים. מאז אני חיי עם התחושה בחייך .לעיתים גוברת לעיתים פוחתת. ופא משפחה לא לוקח אותי ברצינות. רופא פה ולסת ראה אותי לפניכמה חודשים ולא רואה כלום. מה זה ? אולי פטריה או וירוס או הש יודע מה? איזה רופא מטפל בפה לא ככירוג ? אולי מישהו שמתעסק בזיהום ?למי לפנות ומה לעשות ? תודה

26/03/2012 | 12:10 | מאת: ד"ר שלמה ברק

מציע כי תפנה לרופא מומחה לרפואת הפה שעוסק במחלות פה ולא בניתוחים. בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים