עקירת שורש השן

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/03/2012 | 20:34 | מאת: יוסי

עברתי טיפול שורש כתוצאה מדלקת בתוך החניכיים ,כשבוע שבועיים אחרי שסיימתי את הטיפול חזרה לי הדלקת ושוב פעם היתנפח לי האיזור והמליצו להתחיל את הטיפול שורש מחדש אבל אז האנטיביוטיקה שלקחתי הורידה לי כל כל הנפיחות לגמרי וכול המוגלה יצא החוצה דרך החניכיים ולא נגעו בשן. מאז עבר משהו כמו חודש-חודשיים והיום חזרה לי שוב הדלקת,שוב פעם התחלתי לקחת אנטיביוטיקה וכשבאתי לרופא הוא לא הבין למה זה חוזר כל הזמן והחליט פשוט ליכרות את שורש השן אבל הפתרון הזה גם לא בטוח שיעזור. אני חושש שהרופאים לא לקחו החלטה בכובד ראש ויכול להיות שזה בעצם לא הפתרון מה דעתכם?

18/03/2012 | 11:32 | מאת: ד"ר שלמה ברק

יוסי שלום אין הצלחה מלאה בטיפולי שורש. אם הטיפול נכשל ניתן לבצעו שוב או לבצע ניתוח לכריתת חוד השורש המזוהם. הטיפול תלוי בממצאים הקלינייים והרנטגניים בברכה דר 'שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים