החלמה לאחר ניתוח אורטוגנטי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/03/2012 | 18:16 | מאת: יוני

שלום, שמי יוני אני בן 19 ואני עומד לקראת ניתוח אורטוגנטי בעוד פחות מחודש. אני לפני צבא ותאריך הגיוס שלי כרגע הוא בנובמבר 2012. רציתי לשאול איך מסתדר הניתוח ביחד עם שירות קרבי בצה"ל. הניתוח שלי הוא ניתוח אורטוגנטי דו לסתי ורציתי לדעת עד כמה (עד כמה שאפשר לדעת - כמובן שאי אפשר להגיד זאת במדויק על כל אחד ואחר) ואיזה רמה אני אוכל להחלים מהניתוח עד הגיוס כשיש לי בערך 7-8 חודשי החלמה. אשמח לתשובה בנוגע לעד כמה העצמות יתחזקו עד אז והאם הם יוכלו לעמוד ברמה של שירות קרבי ובכלל איך בדרך כלל הפנים מגיבות לאחר 7-8 חודשי החלמה ואיך לדעתך מבחינה כללית זה יוכל להשתלב עם השירות הקרבי. תודה רבה מראש ! :)

08/03/2012 | 12:57 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שלום החלמה כולל ריפוי גרמי של השלסתות לאחר ניתוח אורטוגנטי הינה כשלושה חודשים בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים