ניתוח לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/03/2012 | 10:32 | מאת: שלומי

היי, בגיל 16 עברתי טיפול אורתודנטי שיישרו לי את כל השיניים בנוסף לרסן שעשה לי פנים יותר מעוגלות ופחות מאורכות,היום אני בן 27 ועדיין אני לא מרוצה לצורת הלסת התחתונה ,היא קצת גדולה לדעתי ,שמעתי על ניתוח שיוף סנטר ?האם אפשרי לעשות ניתוח כזה כדי ליצור פנים עגולות יותר ? יש לציין שיש לי נשך מלא ולסת תחתונה שלא בולטת החוצה.

08/03/2012 | 12:56 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שלום יש לבדוק אותך כולל צילומי רנטגן ולהחליט אם טיפול כירורגי כולל ניתוח בסנטר מתאים לך בברכה דר' שלמה ברק

08/03/2012 | 13:49 | מאת: שלומי

איך ניתן ליצור איתך קשר ?

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים