עקירת שן כלואה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/02/2012 | 14:59 | מאת: ענת

שלום רב אני בת 23 ולפני שנה וחצי בערך התחילו לי כאבים בשן התחתונה,מה שהתברר כשן בינה שצריך לעקור,השן גרמה לי לדלקות ואשפוז בבית חולים לשבוע,אני צריכה לעקור אותה ודוחה זאת כבר שנה. הדילמה היא שרופא כירוג אחד אמר לי לעקור בבית חולים כי זה יהיה מסובך וכבר קבעתי תור בבית חולים כרמל,אבל לפני שבועיים הייתי אצל כירוג אחר במרפאה המקומית והוא אמר שאפשר לעקור את זה במרפאה הרגילה,שזה מסובך אבל לא עד כדי כך,וגם האחות אמרה שאין שום הבדל בין לעקור בבית חולים לבין לעקור במרפאה. מה עליי לעשות? יהיה לי יותר נוח לעקור פה אבל מצד שני בית חולים נשמע יותר בטוח... תודה

08/02/2012 | 14:54 | מאת: ד"ר שלמה ברק

ענת שלום מומלץ כי את הטיפול יבצע מומחה לפה ולסת. מיקום הטיפול אינו רלבנטי בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים