כאבים בלסת השמאלית ויישור שיניים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/02/2012 | 11:13 | מאת: אורי

דר' שלום, אני בן 22 אני כבר כשנה וחצי עם גשר בשיניים בשלושה ימים האחרונים אני מרגיש כאבים בלסת השמאלית שרק הולכים ומתגברים. (כשאני אוכל או פותח את הפה) אשמח לייעוץ בנושא, תודה רבה.

06/02/2012 | 13:11 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אורי שלום כאבים בפרקי הלסת ושרירי הלעיסה כתוצאה מישור שיניים ידועים וקשורים לשינוי בסגר השיניים. מומלץ כי תתייעץ עם האורטודונט בברכה דר' שלמה ברק

20/03/2012 | 15:14 | מאת: מוניקה להב

ייתכן ומדובר בכאבים שמקורם במפרק הלסת עקב הזזת השיניים ושינוי הסגר אך מומלץ לבצע בדיקה אצל כירורג פה ולסת. מוניקה להב מנהלת תחום שיניים ותפעול אמריקן לייזר

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים